Over Xylem

Xylem is een internationale specialist op het gebied van wateroplossingen. Ze zijn een leidende mondiale leverancier van watertechnologie, die het zijn klanten mogelijk maakt om water te transporteren, te zuiveren, te testen en efficiënt te gebruiken in nutsbedrijven, bij diensten voor huishoudelijke en commerciële gebouwen en op industrieel en agrarisch terrein. Via een aantal marktleidende merken is de onderneming actief in meer dan 150 landen met medewerkers die beschikken over een brede expertise en een sterke focus op het vinden van plaatselijke oplossingen voor ‘s werelds grootste uitdagingen op het gebied van water- en afvalwaterproblemen.

Magazijnbelijning

In het kader van de 5S regeling en voor een prettige en efficiënte werkstroom hebben wij bij Xylem de belijningen aangebracht in het magazijn. Bij het belijnen van een magazijn gaat het vaak om het aanduiden van opstelvakken, oversteekplaatsen, maar ook aanduidingen voor bijvoorbeeld een brandhaspel of looppaden. Het gebruik van de juiste kleuren is van belang voor de intuïtie; het versterkt het doel, namelijk een veilige werkomgeving.

Kunnen wij ook uw magazijn belijnen?

Onze service gaat ver en waar u en uw magazijn zich ook in Nederland; wij staan voor u klaar! Neemt u vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden!