Wat kunt u van ons verwachten?

  • Kwaliteit heeft voorrang
  • Vakkundig team
  • Tevredenheidsgarantie
Vraag een offerte aan

Belijningen aanbrengen in uw magazijn

Opstelvakken, loop- en vluchtroutes en andere belijningen in uw magazijn zorgen voor structuur en een veilige werkomgeving. In het kader van de 5S regeling en voor een prettige en effici├źnte werkstroom leveren wij duurzame magazijnbelijning, locatie-nummeringen, oversteekplaatsen, pictogrammen en andere aanduidingen. De 2-componentenverf die wij bij het belijnen van uw magazijn gebruiken wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Uw magazijnvloer krijgt hiermee een belijning van hoge kwaliteit!

magazijn-belijning-oplaadpunt

Geheel naar wens uw magazijn belijning

Standaard kleuren bij het belijnen van magazijnen zijn wit en geel. Elke andere RAL kleur is echter ook leverbaar. Veel van onze klanten kiezen ook groen voor bijvoorbeeld looppaden en rode belijningen voor vakken waar bijvoorbeeld niets mag staan. Dergelijk kleur gebruik is intuïtief en versterkt het doel; namelijk een veilige werkomgeving.

Kunnen wij ook uw magazijn belijnen?

Onze service gaat ver en waar u en uw magazijn zich ook in Nederland bevindt, wij staan voor u klaar! Neemt u vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden!